A dream come true

Noen ganger er det gøy å kunne innfri ønsker! Minien er av den drømmende og romantiske typen, hun elsker kjoler, prinsesser og romantiske eventyr…….. og da Eurovision song contest gikk av stabelen var det hennes favoritt som vant…..hun hadde det vakreste håret og den fineste kjolen…..hm hvor skal dette ende. Når jeg så skal opptre litt som en fe så skulle jeg jo ønske at jeg kunne gjøre det som lekre smekre Tingeling:

Veeeel, det går nok ikke….må ta litt hensyn til omgivelsene…meg i de klærne….niks! Men kanskje Aladdin?

Nja…..litt voldsom og litt på kanten til tider…….dessuten så kan min energi aldri komme opp på hans nivå. Men denne kanskje;

God….litt rund……og kan fikse en kjole etter Miniens ønske…..nå er ikke den helt som Askepott sin……men «Mamma den e akkurat som æ har drømt om»!

Helt fotsid og rett over brystet med stropper. Denne var virkelig gjort på et hopp og et sprett. Har tatt utgangspunkt i mønsteret fra jumpsuit i livet og bare skrådd til ønsket bredde og lengde. I stedet for to forstykker og to bakstykker, laget jeg bare to like stykker altså forstykket og bakstykket er likt. Stoffet har Minien plukket ut på Stoff og Stil (som for øyeblikket er en butikk som er mer populær hos mine barn en enkelte motebutikker).

Synes denne sommerfuglen  gjorde seg godt midt på brystet. Nå er det bare å vente på at været blir såpass varmt at kjolen kan brukes. Brrrr….nok en dag er vedovnen i full fyr….vi nærmer oss juni ….hva skjer?

Å, synes du det er litt mye lilla her på bloggen…..hmmmm merkelig, det er jo egentlig helt tilfeldig, men vi har vel dilla på lilla da….skal prøve å komme med noen andre farger også…..for vi er faktisk veldig glad i farger!

Ønsker deg stigende temperatur (ikke i sinnet, men i lufta) og ei god uke!

Kjersti

Reklamer

2 responses to “A dream come true

  1. …så herlig kommentar fra jenta di! kan se ut akkurat som det vil, så lenge ungene liker det! 🙂 Det er det som betyr noe!

  2. Nydelige kjole, stå på, lilla e jo bare lekkert 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s