Gjenbruk av dongeri. Del 1, a og b

Tusen takk for gode forslag til hva jeg skal bruke mine mange gamle dongeribukser til. Jeg skjønner utifa forslagene at dere har stor tro på mine skaper- og syegenskaper. Takk, takk……så gjenstår det å se hva jeg evner å få til.

Her er forslagene:

– klippe i strimler  og tvinne rundt eks. stålhjerte

– klippe i strimler og strikke hekle pute/puff

– sy veske/ gymbag

–  klær, eks. kjole

– lappepute

– sitteunderlag

– sengeteppe

– grytekluter

– forkle

– fillerye (denne krever stor vev, så den må nok legges på is…..men ideen var god.)

Vel, jeg lever jo etter innfalsmetoden…..så jeg begynte med noe som ikke kom som forslag…..typisk!

Brødkurv

Hadde stor tro på at dongeri og foret tilsammen ville blitt stivt nok til at det ville holde seg opp av seg selv……skulle nok hatt noe innlegg i her, men når kurven er fylt med de deiligste bakevarer så går det nok bra lell!

Jepp, brødkurven var del 1, a. Så til del 1, b

Flere hjerter……liker hjerter jeg…..og engler….og sommerfugler….men det var hjerter som passet best her……hva det er? Å…det var kanskje ikke så lett å se…..men det stod iallefall på forslagslista.

Grytekluter

Disse er store og gode, dongeri foran og bak og vatt i midten……Snuppa synes jeg kunne hatt to lag med vatt……stoltheten sier nei….men fornuften må nok si seg enig i det. De vinner nok ingen designerpris,  men er litt røffe og tøffe i kantene (blir nok enda litt mer røffe etter vask, siden jeg ikke er fan av kantebånd…..iallefall ikke i dag) og egner seg supert til bruk hjemme hos Fru Langstrømpe.

Vel, haugen med bukser har knapt begynt å minke og jeg har flere prosjekter på gang…..så følg med, følg med…….si gjerne hva du mener om disse og flere forslag er alltid velkomne!

Ha en nydelig dag!

Kjersti

4 responses to “Gjenbruk av dongeri. Del 1, a og b

 1. wow!
  so impressed..
  kjempefine saker!

 2. Du er jammen god! Blir rett og slett inspirert til å begynne å lage et eller annet selv. Her jeg bor er det jo så mye billige og fine stoffer, knapper og bånd. Får se hva det blir ut av permisjonsdagene mine:) Hils gjengen din!

 3. Flinke du!!!! Så stilig:-))
  Har faktisk en bunke med gamle dongeribukser jeg også som jeg har planer om å gjøre noe spennende med på sikt, men har jo litt problemer med å komme i gang jeg da;-)

  Gode tanker fra Bergen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s