Gjenbruk av dongeri. Del 2, a

Jepp, det er helt riktig…..enda flere hjerter!

Denne gangen har jeg laget…….ta da:

Big shopper

Læringskurven blir veldig bratt når man lever og arbeider etter innfallsmetoden.  Fru Langstrømpe har nemlig levd i den formening at det er jo bare til å sy sammen noen lapper, klippe ut mønsteret og vips………vel, har nok svetta litt ja….har liksom aldri prøvd meg på quilting eller noe før jeg….og sånne kantebånd……hmmm…..jeg er ikke helt fortrolig nei……åsså er de selvlagede og i innersvinger på hanken……..jo det ble nok litt flere utfordringer enn hva fruen hadde tenkt seg og er nok ikke helt fornøyd med hvor mange «krøller» det ble, men hei…..den er da brukendes! Og så har jeg juksa litt……sydde sånn der 4 sømmer over alt, sånn at det skulle se litt røft ut…….kamuflasje er også et ord som kan brukes i denne sammenhengen! (har ikke mer morro enn man lager selv)

På forsiden er det to lommer. Den ene med og den andre uten klaff.

Tanken er at det er greit å putte småting i.  Den med klaff er med tanke på mobiltelefon/ lommebok……både at den ikke skal forsvinne i den store vesken og at den ikke skal falle ut så lett.

Baksiden er uten detaljer.

Innsiden er foret med et lilla stoff fra Stoff og Stil, det er samme stoff som går igjen på hjertet på forsiden av vesken og på kantebåndene,  i tillegg har jeg sydd i en lomme og en hempe til å feste nøklene i…..jeg leter alltid etter nøklene……….. uansett hvor stor eller liten vesken er så forsvinner nøklene……men ikke nå lenger, nei! (kjenner at jeg er litt supermegaultrafornøyd med akkurat den ideen).

…….du lurer på om lageret av dongeri er i ferd med å gå tomt?…..laaaangt ifra….i morgen skal læringskurven atter får seg en «knekk», om det blir opp eller ned gjenstår og se, men jeg har i allefall planer om å prøve meg på  å sy i glidelås…..har aldri gjort det før og har funnet ut at det kan være litt greit med research først!

Tør du hive deg ut i noe du ikke har prøvd før,  begynne å skru sammen IKEA hyller uten bruksanvisning eller snakke før du tenker……..vel, hvis du ikke vet hvordan det er …….kanskje du hadde blitt overrasket over resultatet…..men du, ta en av tingene om gangen….ellers blir det kanskje litt overveldende! Dessuten kan man jo ikke vite om man kan noe før man har prøvd….eller hur?

Ha en utforskende aften!

Kjersti

14 responses to “Gjenbruk av dongeri. Del 2, a

 1. Wohooo!!!

  Kjempetøft!
  Digger at bukselomma er med…
  Klæm

 2. woow igjen.
  det vil jo ingen ende ta!

 3. et annet forslag er å klippe ut bakstykket med lommene, litt utenfor lommene. Så syr du sammen 3 – 4 stk. (Nedover, bortover eller som du vil). Lag hempe til kleshenger og vips… Heng det på veggen, og du har noe kjempekjekt og legge småting, regninger osv. oppi. Pynt som du vil. Jeg pleier også å henge på en nøkkelring, så har du noe å henge nøkkel o.a. på. Unni

  • Hmmmm….smart….legger det forslaget til listen….så får vi se hva jeg klarer å få til…tenkte litt på sånn der lommegreie til å henge på ryggen av forsetene i bilen…..da var jo det et supert tips å bruke masse baklommer!

 4. Jeg er imponert! Du lager jo så mye fint!!! Og hjerter blir aldri feil! 😀 Liker veldig godt den brødposen! Dessuten er det veldig smart med hempe til nøklene… Det hadde jeg virkelig trengt! Fin dag i morgen!

 5. Skikkelig inspirerende fru langstrømpe!!!! Her er det bare til å finne fram symaskinen,for nå skal dongeribuksene til pers, snart:-))

  Nattinatt fra Bergen

 6. selvgjort er velgjort! ingen tvil om det! og det virker for meg som om ikke det er en eneste ting du ikke mestrer…… kanonlekkert!!

  sy noen grytekluter hvor man stikker hendene inn i lomma da også vel…. :o)hihi

 7. Åhh, for en nydelig veske… :O)
  Så moro at du vil være med på treff. Håper vireklig at du får anledning til å være med. Syns det er litt grualt jeg også, men også veldig spennende å treffe bloggevenner i real life… :O)

  Ønsker deg en fortsatt fin kveld!

 8. Tilbaketråkk: Gjenbruk av dongeri, del 2, b | Fru Langstrømpe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s