Kule knesokker til en kjekk kar

I går hadde vi finvær her på sørlandet. Sola viste seg fra sin beste side og skyene hadde vett nok til å holde seg borte.  Jeg prøvde å nyte hvert sekund av det fine været og satt ute og koste meg med strikketøy.

Det var sokker som var på pinnene i går. De var raske og morsomme å strikke og ble ferdige på en ettermiddag……pluss montering på kvelden. Mønsteret er hentet fra «Strikk til nøstebarn» og heter «Mosters babystrømper». Jeg har glatt hoppet over mønsteret, fordi det ikke er noe bilde av sokkene (det står at det skal være bilde av dem på s. 110, men jeg kan ikke finne det). Så hadde det seg slik at Monstermønster hadde et innlegg med nettopp disse sokkene, jeg falt pladask. Synes formen er superkul. Så i og med at det var født en prins i nærliggende familie, falt valget på disse da det skulle velges en barselgave å sende.

Sokkene strikkes på to pinner, frem og tilbake og ser slik ut før de blir sydd sammen. Garnet jeg har brukt er Dale babyull……en rest (får ikke skrytt nok av meg selv når jeg klarer å bruke av mitt nokså velfyllte lager), på pinner nr 2,5.

Slik er de fiks ferdige…… minner litt om fotballsokker, synes ungene her. Kan jo ikke protestere på det.

Ha en nydelig aften og en god dag i morra!

Kjersti

7 responses to “Kule knesokker til en kjekk kar

 1. det var skikkelig langstrømpe-strømper!
  og såå herlige!!

  flink!

 2. Hei og tyakk for hyggelig kommentar;)
  For noen kule strømper! Jeg har den boka, så dette har virkelig vært en ide for meg også, takk for tips!
  Ha en fin dag og klem fra meg;)

 3. Det var vi som var så heldige å fikk disse kule sokkene, tusen takk:) Liker de kjempegodt og bruker de masse. De er utrolig praktiske også fordi små babybein ikke klarer å sparke dem av seg:) Veldig masse fint på bloggen din, skal kikke mer på den når jeg ikke har en toåring som klatrer på meg samtidig:) Hils familien:)

  • Så bra med tilbakemelding, tusen takk…..det er jo flere små krabater i vente i slekta, ikke mange uker til nå…….så kanskje det blir flere slike da! Skal hilse mine så får du gi en klem til dine! Travle tider, tenker jeg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s