Deilige «mitts»

Jeg har vært å snikt meg en gratis  oppskrift hos Annepålandet. Tenkte at disse ville være deilige som litt sånn «overgangsvotter» fra høst til vinter. Har strikket dem i litt vel tykt garn – Vamsegarn fra Rauma- til akkurat det, men så var det en barnehagepedagog (min kjære mann) som sa at de sikkert var helt geniale å ha på jobb.

(det er Snuppa som er fotomodell, så de ser jo litt veldig store ut)

Det hender jo(ca 100 millioner ganger om dagen)  at de som jobber i barnehage må hjelpe til med å ta av og på votter, knyte lue og skjerf, tørke snørr og trøste, ta på strikk under sko osv osv….og hvis de da kan slippe å ta av vottene for hver gang og i tillegg være varme på fingrene……Genialt, spør du meg! Ja, åsså var det en liten fugl som hvisket at de sikkert var geniale for dem som bruker telefonen mye og sender sms……og de som trekker «frisk luft» gjennom en hvit pinne.

Vi har prøvd noe av det….jepp, det funker!

Jeg ble litt svett, for det er ikke kaldt nok enda, men jeg har prøvekjørt dem for bilkjøring. Synes mange ganger at det er så kaldt å holde rattet på vinteren, men får liksom ikke helt tak i rattet (noe som er en fordel på glatta) med ullvotter. Disse er SUPRE til bilkjøring.

Til alt overmål er de regulerbare…….blir du litt varm, bretter du de ned og blir du litt kald bretter du de ut igjen………det er jo bare helt fantastisk, eller som Annepålandet sier selv «Absolutely fabolous».

Ja, kan du tenke deg noe mer disse er bra til…..kom med det….jeg vil gjerne strikke flere og Annepålandet er ei bra dame så hun fortjener gode tips og bra tilbakemeldinger!

Når ALT dette er sagt……håper det er ei stund til jeg får bruk for dem, men når den tid kommer….deilig!

Ha en lun og varm mandag!

Kjersti

6 responses to “Deilige «mitts»

 1. Ja, disse så gode og varme og myke ut…..
  men, heldigvis viser gradestokken utenfor 20 grader akkurat nå..enda deiligere!!!

  Klem

 2. ¨Sånne er bare et must:) Så de er alt på plass i kolleksjonen.

  Har vært å møtt Tove på Hønefoss i dag. Kjempehyggelig.

 3. De så veldig deilige ut og etter en sånn oppskrift som til og med jeg kanskje kunne fått til 🙂
  Akkurat nå er strikkepinnene lagt litt på hylla, det er maling og farger som gjelder men vips, en vakker dag så blir pinnene tatt fram igjen og jeg er klar for noen mitts..

 4. Herlige!

  liker godt slike, og så liker jeg pulsvarmere!
  Som frk.V sier så er det heldigvis for varmt i Stavanger-hjemby til sånne akkurat nå!

  flink flink flink!

 5. Så fine! Jeg prøver å finne ut en lur måte å lukke dem igjen ytterst i tuppen, så de blir nesten helt vott, men knapp funker ikke (blir bare i veien), så om noen kommer på noe lurt, er det flott.
  Ha en finfin uke!

 6. De så deilige ut! Her jeg bor kommer vi snart til å trenge noe på hendene…Skulle ønske sommeren hadde vart litt lenger…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s