Pixie

Er ikke denne bare søt og nydeligskjønn?

Enhver liten unge blir bare enda mer hjerteknuser (alle små unger er hjerteknusere i mine øyne) i denne.  Jeg har dessverre ikke en ordentlig en å vise som modell, men synes dukka gjør jobben bra!

Mønsteret har jeg funnet her, jeg har strikket den med pinne 3,5, med dobbelt , Dale Baby Ull og med mine egne små justeringer. I oppskriften står det at den strikkes på strømpepinner, jeg foretrekker å strikke den på liten rundpinne. Lua er gøy, rask og motiverende å strikke. Den er ganske tøyelig, men sitter godt rundt ansiktet og vokser med barnet. Har fått gode tilbakemeldinger på denne. Og den må jo være perfekt til barnehagebarn som ikke lenger har lov å gå med knytelue.

Pixie betyr forøvrig- alv, fe e.l. Og det er ganske så søtt når en gjeng småfeer/alver i ulike farger springer rundt i gata og leker, kan jeg fortelle.

Ha en fortyllende dag!

Kjersti

Reklamer

10 responses to “Pixie

 1. STRÅLENDE!! Takk for tips – kanskje jeg skal prøve meg på en sånn 🙂 Den så i alle fall veldig god ut. Og med en mini som har blitt kronisk forkjølet etter barnehagestart, så må vel dette være et godt plagg i høstlufta 🙂

  Ha en fin kveld!
  klem

  • Veldig god, har min nevøs og niesers foreldre fortalt……..masse oppmerksomhet følger også med…skulle den likevel bli litt trekkfull kan det gå ann med ei sånn tynn finlanshette i ull under.

 2. LOVE LOVE LOVE LOVE!

  Føler meg litt overdrevet klisjeaktig når jeg kommenterer his deg, men jeg faller pladask hver gang!

  tar du bestillnig på disse også! og sitter den tett nok inntil ansiktet?
  tenker på en 1-åring..

  klem☺ (mail er sendt til deg)

  • Mine barn er for store til å ha sånne, men de jeg har gitt til er veldig fornøyde….de sitter godt, men om det skulle bli litt trekkfullt går det an å ha sånn tynn finlandlue under. Det er helt greit med klisjeer….jeg elsker kommentarene dine….du gir positiv energi, HELT SANT!

 3. *hos (ikke his)
  *bestilling (århh!)

 4. Flinke du som tryller frem så vakre saker med tryllepinnene dine ❤
  Klæm

 5. Nydeligskjønn!

 6. Den er supersøt! Jeg blir ikke helt enig med meg selv om halsen er kort/lang nok de gangene jeg strikker den. Kanskje frøken Snupp skulle få en ny lue til? Hihi 🙂

  • Den er jo både god for frøken snupp, søt å se på og gøy å strikke….hva venter du på? Enig med det med halsen……har ikke prøvd den på egne unger, men har funnet ut et bestemt antall omganger på halsen, som tilbakemeldingene sier at funker bra!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s