Rask og enkel hals og (nok ei) baggy lue

Ei vennine lurte på om jeg kunne strikke ei «sånn baggy lue» og en kul hals til dattera hennes. Ok, baggy lue har jeg jo litt erfaring med etterhvert, som du kan se her og her. Det var fort gjort.

Så var det å finne en kul hals. Det kan jo være så mangt. Det kommer vel ann på alder og behov. Regner med at for en bevisst 8- åring, boende i tigerstaden er denne varianten ukul og  uaktuell:

Det er vanskelig med sånne litt «frie» oppgaver synes jeg. For det som jeg synes er kult eller fint, ja, det trenger jo ikke resten av verden å  mene det samme om. Måtte lete litt og fant denne hos «Innerst i veien», det passet veldig greit at den var enkel og raskt i tillegg til at den var den eneste jeg fant som var strikket i så tykt garn. I stedet for riller har jeg strikket perlestrikk, slik at det står i stil med luen.  Da jeg hadde strikket den ferdig, synes jeg det ble litt «trekkfullt» i nakken, så jeg strikket på litt og felte en maske i den ene siden, annenhver omgang til det gjenstod 10 masker. Har dessverre ikke bildet av det….eller jeg har det, men de er tatt sent en nattetime og egner seg ikke her ;( En heklet pyntebord og noen knapper og vips en hals.

Jeg så nok litt i kryss og var nok ikke helt våken da disse bildene ble tatt, for jeg har ikke tenkt på alle vinkler og lys og ….ja….alt. Men halsen ble fin den, synes nå jeg og mottakeren har meldt tilbake om at det synes hun også, så da så!

Ha en kul dag!

Kjersti

Reklamer

2 responses to “Rask og enkel hals og (nok ei) baggy lue

  1. Kul variant av halsen. Og lua var prikken over i-en, eller toppen av kransekaka…eller i alle fall toppen av huet. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s