Tjolahoppsansa

Så gøy!

Tusen takk for at dere er her, at dere kommenterer og linker på blogger og facebook. Kjempestas!

Det er foreløpig tatt 40 lodd, men det er da noen dager igjen til den 20. november, så sleng deg på om du vil.

Det er sol, det er rent hus, det er fredag, det er besøk i vente, det er helg og det, ja, det er bare HEEEEERLIG!

La meg nå høre, hva er dine planer for helga?

Julekaker, julebakst, julevask, slappe av eller kanskje du skal gifte deg?

Det er visst UTROOOLIG mange som skal gifte seg i dag! Lurer på om det er mennene eller damene som helst vil gifte seg på en sånn dag. 11.11.11. Ganske lett å huske. Eller blir det så lett at det er lett å overse/glemme?

Synes utsiktene er bra for denne helga, håper de er det for deg også!

Kjersti

Reklamer

15 responses to “Tjolahoppsansa

 1. Her blir det handlerunde i butikkene i håp om å få inn noen av de julegavene som skal kjøpes, og forhåpentligvis litt tid igjen til noen av de som skal lages 🙂
  Riktig god helg!

  • Ja, man må liksom begynne nå, hvis man skal få det man vil ha og rekke alt sammen. Iallefall må man begynne nå om man skal lage det selv. Har kommet et stykke ned på lista, heldigvis. Lykke til med handelen da!

 2. heisann hoppsann!
  Planer for helga… vel, siden jeg fant en juleradio på nett, så spiller jeg nå julemusikk så det koster etter i 1. etg…..og vasker badet samtidig…hihi…og har faktisk tenkt å innføre de røde håndklærne og bytte såpedispensere…til —->jul :o) jupp jeg gjør det!
  I morgen tenkte vi oss på julemarked på Hogganvik på grendehuset,
  søndag har vi tenkt oss i lunden med venner og mate litt fugler og ha litt niste med til oss selv….. en gangske stille og rolig helg…..og ja, kanskje bake litt…. :o) hører liksom med det….
  *klem til deg og dine*

 3. Pappa var skikkelig dårlig på datoer, så de forlovet seg julaften og giftet seg sankthansaften, sånn at han skulle ha en knagg å henge dagen på. Mamma er jo en levende kalender, så hun trengte ikke jukselapp 😉

  Ikke noe julegreier ennå, men jeg skal gjemme legojulekalenderen til A, og pønske hva søstera skal få, siden hun plutselig er stor nok til å skjønne at hun går glipp av noe hvis han får og ikke hun.

  • Spørsmålet mitt er da, når han hadde sånne gode huskedatoer, husket han det da eller ble det så lett at det ble glemt lell? Dilemma med de der kalenderene altså! Plutselig får du en super idè som du kan bruke!

 4. njaaaa…er syk. og har jobbehelg.
  så utsiktene kunne muligens vært bedre ja 🙂
  men helg er helg, og godt er det!
  goooo helg og klem til deg!

  • Nååå dakar lille du, åsså har ikke meg trøstet deg før nå! Håper du er myyyyye bedre. Kommer pakke i posten på øyeblikket 😉 kanskje det hjelper little bit?

 5. Her er det bare kjøkken som gjelder for tida, det tar helg og ørk, så det skal bli godt den dagen jeg får vaska..og kanskje bakt:)
  Nyt kvelden, klem fra meg;)

 6. Vi skal på BATMANSHOW!!!!
  Er du ikke fristet til å bli med?! Ungene ønsket seg det så veldig, og så fikk de en billett til hver sin av oss for det var så innmari dyrt. Jeg skal ta med meg øreprobber. Pleier å være bra høy lyd på slike ting…

  Ellers så skal Frøya på korpssamling, gutta kulen foran Indiana Jones på play station (det har tatt helt av i det siste. Vet ikke hvem som er mest ivrig av de to…). Kanskje det blir snekret en ny seng til Sigurd også. Den løsningen vi har nå fungerer ikke altså. De to kranglefantene…

  Jeg, jeg skal prøve å produsere litt flere klokker, for nå nærmer det seg markeder.

  Finaste hælga te dæ Kjersti! Kos dæ med mamsen og lægg beina høyt på bordet!! Koseknuseklæm fra mæ te dæ ♥

  • Puh, hørtes travelt ut….vi har også litt av hvert på programmet, så mye at jeg ikke har fått meg tid til å skrive svar før nå! Håper noen leser dem da, thjihi!

 7. …en billett til hver sin bursdag, skal det da stå 😉 Hilsen virreguri

 8. Kjenner noen som skulle ha planlagt keisersnitt og selvfølgelig valgte de seg 11.11.11 og er nå foreldre til en liten gutt. 🙂 En god venninne av meg fylte 40 på samme dato.

  Har hatt en super helg med bla. juleverksted og artig besøk på zooligisk museun, men nå er det mandag og en hektisk uke, sukk

  • Ja,da skulle ingen ha lov til å glemme den bursdagen, og gratulerer med vennine. Jeg synes vi har hatt det ganske travelt og fulle helger i hele høst, men nå bare øker det på. Morsom innlegg om det zoologiske museumet! Husk å puste da!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s