Julegavedilemmaer

Jeg lurer litt på hva det er som gjør at vi  jeg aldri lærer? Nå er jo jeg kommet så langt at jeg er over halvveis i 30 årene, og skulle jo statistisk sett være en «kvinne i min beste alder».  Likevel så glemmer jeg, hvert år, at november- det er en travel måned det! For da skal det jo være juledanseshow,  julesvømming, juleavslutning, julegrantenning, jule-meg-ditt og jule-meg-datt. Alt dette for at vi skal få desember, iallefall deler av den, fri til å lage julekaker, kjøpe julepresanger, pynte til jul i huset og ja, jeg regner med du skjønner tegninga.

Nå er det ikke slik å forstå at jeg synes dette er grusomt, forferdelig og helst ville slippe. Nei, jeg elsker at ting skjer og at jeg får sett resultater av barnas treninger i diverse grener.  Jeg elsker å få julestemning i huset og koooooose meg. Det er bare det at jeg lager så inni-granskauen mange forventninger til nettopp november og desember. Selv et lite barn kan skjønne at det ikke lar seg gjennomføre. Men sånn uti januar er nok det allerede glemt.

Vel, mens jeg kjører barna hit og dit, sitter og venter på at neste unge skal hentes på trening og leveres på en annen øvelse, før den første ungen skal hentes på dansinga for så å speedkjøre til neste arrangement- Ja, så får jeg faktisk laget noen julegaver.  Har laget noen av disse bordskånerne før, bare se her.  I det innlegget lovet jeg at det ville bli flere.  Man må jo holde det man lover!

Disse skulle egentlig bli julegave til ei venninne, men så er mora mi så innmari glad i advent,  ja,  så kom hun på besøk, ja, så fikk hun dem da.  Fort gjort å lage nye – bare det er tid nok.

Disse hadde jeg også tenkt at skulle bli julegave til ei annen venninne, men så kan jeg ikke komme på at noen av de venninnene jeg gir julegaver liker grønt. Krise.  Men jeg er glad i grønt, kanskje jeg bare skal ha dem selv da, det er jo ytterst sjeldent at jeg lager noe til meg selv. Fort gjort å lage nye i annen farge – bare det er tid nok!

Her er det bare èn bordskåner, men to selvdikdede grytekluter. De er i likhet med bordskånerne doble og med hempe til å henge opp.  Tredje gangen gjelder det, så disse skal definitivt bli julegave til ei venninne. Mora mi elsker rødt, men nå har hun fått de lilla,  det får da være måte på. I tillegg vet jeg at denne bra dama liker rødt og ikke minst, hun trenger virkelig store og gode grytekluter. Man vil jo gjerne gi noe som gleder og som mottakeren liker og har bruk for!

Se det, da var iallefall en gave til i boks!

Herlig!

Kjenner du deg igjen? Lager du planer og forventninger, som kanskje er litt urealstiske å få gjennomført? Jeg tenker jo litt at nettopp det er halve jula, å ha forventninger og drømmer…….gode drømmer blir sjeldent eller aldri  innfridd i virkeligheten, men de er da mye bedre enn mareritt!?!

Har nok sagt det før, men en god ting kan ikke sies for ofte:

SENK SKULDRENE OG HUSK Å PUSTE!

Kjersti

Reklamer

10 responses to “Julegavedilemmaer

 1. Det e vel akkurat sånn det e, men me har ikje komt så langt at me kjører ongene rundt på aktiviteter ennå, og eg ser for meg at det blir vanskelig å få med meg symaskinen i bilen for å sy litt mens eg venter om någen år 😉
  Ingunn

 2. Jepp, kjenner meg godt igjen.
  Men klarer etterhvert å stoppe opp og puste med magen også.

 3. Jada, men jula kommer åkkesom:O) Jeg ligger virkelig etter skjema i år, for jeg pynter tre vanligvis til advent, men kjøkkenarbeid har sinket prosessen;)
  Nydelig heklearbeid du har gjort her, og det virker som alle får sitt, spør du meg:O)
  Kos deg masse, klem fra meg;)

 4. kjenner meg veldig igjen i dette!
  jeg har vannvittig (og urealistisk) mange planer før jul!
  og bare ca halvparten blir gjennomført! sukk…

  finfiiine bordskånere! flinke flinke!
  natti:) (måtte du få sove godt, og ikke drømme om strikketøy)
  klem:)

 5. Så flink du er!! Jeg ville elsket å få noe så fint!

 6. Haha, kjenner meg godt igjen! Har kjørt hundrevis av mil til treninger etc, men så fikk jeg spreke unger også da. Men plutselig er de store – og da får man plutselig litt bedre tid til å lage julegaver. Syns du er utrolig flink og produktiv!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s