På et «lurt» sted

Har du opplevd noen gang at du får en genial idè om hvor du skal legge noe, et lurt sted, som du umulig kan glemme? Vel, jeg er en mester på å få sånne ideer, og legge viktige ting på steder jeg umulig kan glemme at jeg har lagt det – det er bare det at fra gang til gang glemmer jeg at det ikke er så lurt fordi – ja – jeg glemmer hvor de lure stedene er og eventuelt hva jeg skulle ha lagt der, hvis du skjønner ?

Dette skjedde også med denne genseren . I sommer hadde jeg dilla på «Rullegenser» fra Strikk til nøstebarnboka. Jeg strikket til tvillingnevøer, se her og til niese, se her og da jeg fikk satt ermene inn på pinnen med bolen til denne – så var det NOK! Det sa stopp og det var jo leeeenge til nevøen som skulle få den hadde bursdag, så vurderingen var at det var lurt å legge bort en stund og så finne den frem og gjøre ferdig. MERK! legge bort en stund – på et lurt sted.

Nevøen ble 2 år i slutten av oktober, fant «strikketante» den til da? Neeei! Ikke noe problem, vi gir noe annet til bursdagen, så kan han få den til jul. God idè! Fant fantastiske «strikketante» den til jul? Neeeei! Flott! Vi gir en annen gave til jul. Så kan han få den…….hvis eksepsjonelle «strikketante» finner den – før den blir for liten.

I romjula ryddet jeg litt på hobbyrommet (merkelig greie det der – føler nesten jeg rydder mer en jeg bruker det, og så er det på tide å rydde igjen – hvem er det som roter så fælt på det rommet)  og fant genseren.  Typisk meg!

Nå er den fiks og ferdig, sendt i posten som en helt vanlig hverdagspresang, med mye kjærlighet og eeeenorme ønsker om at den passer og kan varme den lille, skjønne og fantastiske «troll ungen» i vinter.

All fakta til denne genseren finner dere i innlegget «Tvillinger er dobbel morro»

Denne gangen har jeg strikket i størrelse 2 år (noen få cm ekstra på bolen) og raglan fellingen helt opp og ikke strikket frem og tilbake.  Knappene er bare til pynt, de er jo veldig kule da.

Kule knapper til en kul unge!

Fortell da om en av dine fikse ideer – lure steder –  får du av og til noen overraskelser i retur?

Jeg er her, forhåpentligvis oftere, fremover – håper du stikker innom!

Kjersti

Reklamer

12 responses to “På et «lurt» sted

 1. Den ble veldig fin da!
  Til slutt:)

  å ja, jeg har mange lure gjemmesteder! altfor mange, noen finner jeg aldri igjen! sove godt nå,langstrømpe, og ikke drøm om nye gjemmesteder! nattaklem:)

 2. Haha, morsomt! Genseren ble veldig fin, da!
  Jeg har ingen lure steder jeg – er for gammel, husker for dårlig. Hadde ikke funnet igjen noe, om jeg skulle hatt det. I stedet ligger alt i en diger haug midt på bordet. Ser ikke bra ut, det heller… :-S

 3. heldige nevøen da, håper den enda passer…..
  Jeg er evig takknemlig for kontoret mitt jeg også, men det er «noen» som har en lei tendens til å rote det til for meg her inne….hmmmm…. lurer også litt på om vi har ekstra «husfolk» som tar bort tingene mine og legger de tilbake igjen i øyesyn etter en liten låneperiode…

 4. Har funnet ut at det lureste jeg kan gjøre når jeg leter etter noe, er å lete etter noe annet som jeg har lagt på et lurt sted. Det er som regel sånn at når man leter etter noe, finner man mye annet en har savnet. Trøsten er at når man leter, så får man rydde litt også. Hvorfor har du sendt de som roter på ditt hobbyrom over elva til mitt hobbyrom?

 5. Hehe, her er det lure steder i hele huset. Samt noen som roter fælt i sakene mine til stadighet:) Rart hva man finner igjen på de underligste steder. Men helt vanlige hverdagsgaver er vel så morsomme som de til fest, for de er uventet og drukner ikke i mengden gaver.
  Have a nice day.

 6. JEg har sett kurver til salgs merket «et lurt sted». Da er det lett å finne! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s