Jeg sliter litt!

Jepp, så har jeg sagt det! Jeg har også  sagt at denne bloggen er forbeholdt det positive som skjer på veien til å bli frisk. Å bli frisk fra ME.  Men så er det sånn at av og til må man fire litt på sine egne krav, faktisk ganske ofte, mange «steder» i hverdagen og livet generelt. Det er vanskelig å vite hvordan man skal være i møte med syke mennesker, (hva man skal si/gjøre og ikke si/gjøre)men det er ikke alltid så lett for oss som er syke å vite hvordan man skal være i møte med friske heller. Man vil ikke være for sytete, klagete, negativ og virke som om man synes synd på seg selv. Det kan mange ganger føre til at man pynter på sannheten, (samtidig  er det jo som regel på de gode/beste dagene man våger seg ut) og da er det jo ikke enkelt for de man møter å forstå hvordan man virkelig har det. Eller hva? En litt sånn tullete sirkel egentlig.

I høst hadde jeg en skikkelig opptur. Helt fra oktober til begynnelsen av januar, var jeg bedre enn hva jeg har vært på flere år. Det er stas,  ungene nærmest viste meg frem, «Se, vi har med mamma!» men samtidig vanskelig…..man må være forsiktig, og hvis man sier det høyt, ja da kan man knuse det hele og alt faller i knas. Vel, det har ikke falt helt i knas, men jeg må være ærlig å si at jeg sliter litt. Det var så stas å være bedre! Ikke frisk. Men bedre, helt til man våkner en dag og så er «bedre» borte.

Kathrin skriver et innlegg i sin blogg, Dans på roser, i dag. Hun traff fullstendig blink for meg.  Det er akkurat slik det er og jeg kunne ha brukt akkurat de samme ordene, hvis jeg hadde «funnet» dem og klart å sette dem sammen slik da – ja utenom kaffekoppen da, jeg drikker nemlig ikke kaffe, bare te.

Kathrin sier at hun vet ikke om innlegget blir stående der for alltid, men jeg har fått lov å linke. Les om du vil. Det er ikke ment som en klagesang fra min side, mer som et lite hjertesukk i forbindelse med nok en tålmodighetsprøve, nedtur og et aldri så lite tilbakeslag.

Men HEI! Jeg SKAL bli frisk altså…..en dag!

Ha en bedre aften!

Kjersti

Reklamer

16 responses to “Jeg sliter litt!

 1. Så flott skrevet Kjersti;)
  Livet er jammen ikke bare en dans på roser…-for noen og enhver av oss.
  Det er bare det at så mange av oss (de fleste) er altfor gode til å skjule triste tanker og vanskelige livssituasjoner.

  Synes det burde vært er åpenhet sånn generelt sett..hvorfor er det ikke det?
  Er det en skam å innrømme at noe er leit? at man sliter med noe?

  Det synes ikke jeg.
  Flott at du er så åpen rundt ME.

  Selv sliter jeg med migrene som periodevis er kronisk, men vil ikke la det ta knekken på meg.. Selv om man blir sliten. Mye sitter i hodet, vi kan styre en god del med tankene våre -heldigvis

  Ønsker deg positive tanketider fremover Kjersti, god klem!

  • Tusen takk for gode ord WB. Litt skummelt med et sånt innlegg. Vet jo ikke hvordan folk leser det. Jepp, mye sitter i hodet og det må jobbes med det hver dag! (tror jeg tok meg litt fri i dag)
   Kjenner flere som sliter med migrene – vondt!
   Men vi lar oss ikke knekke, gjør vi vel!
   God klem sendes i retur!

 2. Så trist å høre at du har slike dager/perioder. Har skjønt at det er mange som sliter med det samme, og det må være ille, det skjønner jeg. Jeg håper virkelig de bedre periodene kommer tilbake, og jeg synes det er flott at du forteller dette!
  Masse klemmer fra meg;)

 3. Modig sagt fru Langstrømpe, og sånn er det med den saken =)

 4. Kjempeflott, modig og ærlig innlegg!
  Du er så god og bare du er du, fina!

  Sender deg et mer utfyllende svar
  et annet sted i cypersfæren 😉

  Klæmmings

 5. Selvsagt er fru Langstrømpe tøff, det hører til navnet det 🙂 Men januar er noe dritt. Unnskyld uttrykket, men det er min lange erfaring, at da kommer en down uansett. Ikke at jeg forventer den heller selv om den alltid kommer. Det er det gode med gullfiskhukommelse. Men den kommer……… Men når sola får taket og forskerne får godt med midler og godkjenning av legemiddel, ja da blir vi friske, Pippilotta Viktualia Rullgardina Efraimsdatter Langstrømpe. Hold on, be strong.

 6. Men takk for at du er ærlig og iblant kan si at det går opp og ned. For det er utrolig slitsomt å late som det bare går bra. Jeg har lite med gode råd å komme med, det gjør av og til vondt verre… (som da vi slet med søvnmangel på minsten, jeg kunne vridd hodet av de som sa – jammen, det er jo bare å….)

  En klem sendes over nett!

 7. Ja men da sender jeg en nettklem jeg også! Syns det er fint at du skriver om dette. Det er visst veldig mange som har ME. Jeg er kronisk syk selv, ikke med ME men med narkolepsi, og vet at det er vanskelig – både for den som er syk og omgivelsene – å takle kronisk sykdom. Det er mange dårlige dager, men dem er det ingen som ser. Da tillater jeg meg å trekke dyna over hodet og koble ut verden – og så får verden bare gå sin skjeve gang uten meg. Det er jo viktig å hvile! Trøster meg med at når alt er som verst, kan det bare gå oppover. Og snart er det vår!
  Ha det godt, og vær snill mot deg selv!

  • Jepp, kjære du, det er i motbakke det går oppover og snart er det vår. Det er ikke gøy med sånne «ting» vi har fått utdelt. Men vi gir oss ikke, gjør vi vel! Klem

 8. Hehe, jeg er helt komfortabel med å bli forbundet med de der jentene fra Toten. Synes den reklamen er så fornøyelig.

 9. Ord blir fattige……og som jeg mener er at om ikke man har noe positivt å si……så er det bedre å ikke si noe i det hele tatt….. Tusen takk for en herlig,morsom,relaterende ,opplysende etc etc samtale i dag…..klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s