Fever,

….in the morning,  fever all through the night!

I fjor høst og vinter fikk  vi alt som gikk av basselusker, alle sammen!  I høst og vinter har ingenting rammet oss. Vi har banket, banket og banket i bordet(det er tre ganger vi skal banke, er det ikke?) når vi har snakket om at vi har holdt oss friske og kost oss over at det har vedvart. Vel, når noe høres ut til å være for godt til å være sant, så er det som regel det!

Feberen, snørra og hosten har inntatt huset!

Foreløpig er det bare Minien som er «nede for telling», men vi fortviler ikke, vi er nemlig godt forberedt og er innstilt på å ta vår del av «kaka». Bare sjekk ut her:

Noe som mangler? Vel, nesedråpene er to etasjer opp, så de orka jeg ikke hente, colaen er i kjøleskapet og potetgull i skapet. Skulle vel være godt rusta for å gjøre det beste utav det nå vel? Hjelper ikke det, satser vi på å lukke øynene et aldri så lite minutt og håpe på å være dekket av fjær når vi åpner dem, og at da alt av bassilusker er borte……er det ikke så enkelt det er da?

Ønsker deg ei hoste-, snørr- og feberfri helg, med en liten touch av myke fjær!

Kjersti

Reklamer

10 responses to “Fever,

 1. Kjære vene…god bedring og kryss i taket for at det ikke blir flere smittet….

 2. god bedring!
  ser ut som dere er godt rusta:)
  (feber er pyton..)

 3. Noe må det jo bli i løpet av en vinter. Men helt brått på kan det neppe ha kommet med alt dette innom husets fire vegger.
  Det hadde vært fint om det snart hadde dryssa ned noe fjær her og der, men her er det fjærfritt. Mine engler må ha dratt på langtidsferie et helt annet sted. Kanskje i Lommedalen….

  • Nei, ikke helt brått, de har vært sånn litt småbleike og slappe ei ukes tid, men det har ikke blitt noe av det før nå. Var på apoteket før det åpna i dag (har aldri skjedd før) og handla. Det finnes jo mange slags engler, tenker at de ikke nødvendigvis trenger å ha fjær! 😉

 4. God bedring og go hælg, fina! 🙂
  Klæm

 5. Huff, håper alle remediene kan pakkes bort snart.

 6. Huffda, håper dere gikk klar! Her er far i huset nede for telling, han har virkelig vært temmelig syk. Mens jeg…….. bank bank bank.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s