Dårlig dag – adrenalinrush – lykkerus

Da jeg våknet i dag, gav hver celle (føltes det som iallefall) beskjed om at dette var en av de heller dårligere dagene mine.  Som mottoet mitt sier så er det jo ikke annet å gjøre enn å «ta det som det kommer». Målet var da å ha stått opp og være sånn passe presentabelt påkledd til Minien kom hjem fra skolen. Det kan noen ganger være et møysommelig arbeid, kan jeg fortelle.  I dag mer enn andre dager.

Starter dagen din slik og du ønsker et kjapt rush med adrenalin for å fart i kroppen med påfølgende lykkerus, her har du en oppskrift:

Etter en rask kattevask (fordi du ikke orker å dusje) strekk armen ut etter deodorant, pass på å komme såvidt borti en flaske med mørk neglelakk som går i gulvet med et knas – selvfølgelig på de relativt lyse flisene.  Pass på at vinkelen neglelakken faller i, gjør at når den knuser så spruter det neglelakk på doskålen, baderomsinnredningen, veggen, søppelbøtta og den nye dongeribuksa du har brukt èn gang.

Fra å være en sombie som knapt kan stå, er det merkelig hva som nå skjer i kroppen.  Først fryser du til is og tenker #¤%&%¤»#¤#¤ og så må handling inntreffe. Du merker at det oser noe fra hjertet og ut i hele kroppen – adrenalinrushet er et faktum.

Du trenger nå dopapir i mengder!

Tørk hysterisk over de største flekkene, og prøv å unngå at de samler seg i fugene. Jeg vet nemlig at der er det ekstra vanskelig å fjerne den etterpå!!!!!! Når du så er ferdig og ser at arealet dekket med neglelakk bare er blitt fordoblet setter adrenalinrushet inn et ekstra gir og blodpumpa går for fullt. Du trenger neglelakkfjerner.

MYE neglelakkfjerner.  Hvis du, som meg, synes at det tar en evighet for at neglelakken skal tørke ordentlig når du lakker neglene, så kan jeg informere deg at det går lynraskt på varme fliser m.m. Bruk overdrevne mengder neglelakkfjerner på dopapir, trykk, gnikk, skrubb – det som faller deg inn. Det går greit på flisene, doskåla – vær forsiktig med baderomsinnredningen og panelet på veggen  – tror vi skal pusse opp eventuelt male badet til sommeren for å si det sånn. Buksa? – Hallo må vi snakke om alt på denne bloggen, det får da være grenser for hvor åpne og private vi skal være da!!

Når så neglelakkfjerneren er tom og dopapirbeholdningen er drastisk minket,

det meste av neglelakkmerkene er borte og adrenalinrushet er i ferd med å forlate kroppen, ja,  så kjenner du deg bare lykkelig – som om du svever. Livet er så fantastisk og ingen problemer skal få knekke deg, inntil du prøver å reise deg og kjenner at hodet er helt på bærtur. ……..her må jeg virkelig ta i bruk tenkeprikkene……….hvorfor føler jeg meg slik?………..AHAAAAA !!!!!! Man tager en flaske neglelakk og en flaske neglelakkfjerner og innhalerer heftig og full av adrenalin i ca tre kvarter.

Kan jeg kjøre bil i dag tro ?

Ønsker deg ei god helg med naturlig lykkerus!

Kjersti

16 responses to “Dårlig dag – adrenalinrush – lykkerus

 1. ojsann, det var den starten på dagen liksom……
  -og ikke like mengde heller vil jeg tro du fikkav rush…

  Har prøvd rød neglelakk…..vel, ikke helt borte enda i våre grå fuger….

  håper tross helgens start at det er sant som sies, det kan bare gå oppover og bli bedre, at du får ei superduper helg fra ende til annen likevel jeg….

 2. Hehe…hærlige Kjersti!
  Bra du har litt galgenhumor oppi det hele da 🙂

  PS: la bilen stå du 😉

  Fin hælg te dæ og dine!
  Klæm

  • Det nytter jo iallefall ikke å grine! 😉 Mannen har tatt bilen og jeg er mer surrete i hodet enn vanlig….så ingen fare for at jeg prøver meg som sjåfør i dag nei!

 3. Du skriver SÅ levende og med innlevelse !!! Skrekk og gru _ _ FOR en opplevelse – – kanskje du kan smile av det hele om en dag eller to …. eller den dagen ( x mnd ) når du endelig ikke ser mer farge igjen eller når dere skal pusse opp 🙂 🙂
  La ma’n ta seg av kjøringen du ❤
  GOD HELG TIL DEG OG DIN FLOTTE FAMILIE 🙂

  • Jeg ler allerede jeg, det er bare så uuuuutroooolig typisk meg. Ingen kjøring på meg, mer surrete i dag enn vanlig….hvis det går ann da!
   God helg til deg også, Malla!

 4. Jaja, det var iallefall en start på dagen jeg gjerne vil unngå. Kanskje derfor det ikke finnes noe særlig med neglelakk her i huset for tida….. Uansett: god helg!!

  • Tro meg, det var ingen ønskestart nei. Det er jo egentlig så utrolig utgjort, for jeg har som regel all neglelakk i kjøleskapet (jentene har okkupert ei hel hylle i døra) og så bruker jeg ekstremt sjeldent neglelakk. God helg til deg og, Gamleheks!

 5. Huff, dette hørtes nesten ille ut, så enda godrt du endte lykkelig:O))
  Ha ei fin helg, klem fra mæ;)

  • Lykken varte ikke så ekstremt lenge. Fy så kvalm jeg ble etterhvert. Har drukket noen liter vann i dag, i håp om å nøytralisere.
   Men kan ikke annet enn å le, tross alt!
   God helg og klem til deg også!

 6. Skal si du fikk en pangstart på dagen – skrekk og gru :-S
  Hvorfor i all verden kommer ikke neglelakk i plastflasker???
  Lykkerusen får du ta som ekstra bonus, bare ikke gjør det til en vane, da kan du bli løsemiddelskadd…

  Du får ekstrapoeng for å ha husket å dokumentere det hele med bilder underveis, godt gjort! Håper resten av helgen forløper i fred og ro!!!

  • Jepp, fullstendig tjo og pang. Ikke å anbefale. Plastflasker, hvorfor har ingen tenkt på det og gjort noe med det?
   Den lykkerusen, Anne, er ikke å anbefale – etter 20 min kvalm, svimmel og elendig – gav ikke mersmak så jeg tror nok ikke det blir en vane. 😉
   Ååååå ekstrapoeng er jo selvfølgelig stas, men kanskje ikke helt fortjent. Plukket faktisk opp neglelakken fra søpla etter det hele var overstått. Og resten er også «arrangert» i ettertid. Håper ikke du ble skuffet over meg.
   Nå skal det bli fred og ro….hååååper jeg!

 7. hahahaha!
  dette var knallbra!
  ler meg ihjel..
  ønsker deg en bedre start å dagen i morgen, og ikke overdriv den sniffinga!
  klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s