Fru Langstrømpe?

Fru Langstrømpe heter egentlig Kjersti og er ingen helt ny modell, stammer fra 1975. Er utdannet førskolelærer. Er ingen fotograf, forfatter, ikke utdannet innen søm, strikking eller maling, men liker å drive med nettopp slikt. Er heller ikke helt frisk, har nok alltid vært litt gal, men etter å ha vært småsyk over lengre tid og sykemeldt et år fikk jeg i februar 2010  diagnosen ME…..noe som satte aktivitetsnivået mitt tilbake ubeskrivelig mange hakk. Skal bli frisk, men bruker min tilmålte tålmodighet til å vente på akkurat det. Imens er det om å gjøre for å finne noe som gir livsglede og livskvalitet akkurat der jeg er. Gleder meg til å bli frisk! Denne bloggen vil bli fylt med de «grep» jeg gjør for å bli det. Mye av det er å strikke, sy osv. men også å sette ord på hverdagshendelser.

Fru Langstrømpe bor og trives sammen med sin mann, «Snuppa» (11år) og «Minien»(9 år) på det «blide sørland». Liker å gjøre ting ordentlig, men er nok ingen perfeksjonist og er en mester i å skravle og havne i situasjoner som krever litt tid før hun kan le av dem.

Når det gjelder navnet på bloggen har det seg slik at ved min skolestart begynte serien om Pippi Langstrømpe på TV…..jeg så nok ikke helt ulik ut og det ble det veldig morsomt, for noen, å poengtere til stadighet. Dette førte i første omgang til mye snørr, tårer og sorg hos meg. Vel, noen år senere ser jeg vel kanskje at frk. Langstrømpe er gangske kul, fremdeles ikke så ulik meg og har et ganske spennende syn på livet. I tillegg hater jeg å strikke sokker – mest fordi jeg ikke får det til – men er fast bestemt på å lære det, og «Fru Langstrømpe» burde vel hjelpe meg å ikke glemme det!

Her har dere meg:

…..og her har dere Pippi Langstrømpe:

…..ikke sånn helt ulike liksom…eller hva synes du?

Håper du trives her og at vi sees ofte!

Liker også hvis du gir meg noen ord 🙂

Kjersti

6 responses to “Fru Langstrømpe?

  1. Maren Kristin Rott

    Jippi! Så flinke du e så har begynt å blogge!!! Komme te å følge denne bloggen ja! Glede meg te å se dokk i påsken! Klem

  2. linda stoveland

    så gøy at du har starta blogg,her var riktig så trivelig :o) har prøvd selv et par ganger men kommer liksom ikke videre..blir morro å følge med på alt det fine du lager :o)

  3. Ingvild Simonnes

    Plutselig dukket en link opp på facebook, og jeg oppdaget en ny herlig blogg som jeg skjønner har vært oppe og gått ei stund, men som jeg ikke har fått med meg finnes. Gøy! Jeg skal definitivt stikke innom jevnlig:-) God jul til dere alle fire!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s