Kosetid med Minien

Mammaen til Minien og Snuppa har vært litt «nede» noen dager nå…..dvs .mye soving, sofa og lite tid sammen….det betyr også at Fru Langstrømpe må vike plassen for ei stund.

Etter uker med mye regn og ei helg, mandag og tirsdag med MYE regn, lyn, torden og storm har været bare tatt seg opp her på sørlandet.  Så fint var det i dag at Minien og jeg lurte oss av sted, rett etter skolen, kjøpte oss noe deilig mat og tok turen til stranda. Det er nå en skulle ønske en var mer til fotograf enn man i virkeligheten er…..og at en hadde proffere utstyr, men her er hvordan det så ut på Mandals stolthet, Sjøsanden, i dag!

Mellom trærne ser man en av de berømte laksestigene.

En nyperose som nekter å gi slipp på sommeren.

Når en ikke vet hva temperaturen er og hvilken dato bildet er tatt, så er det nesten så en får lyst å bade! Det var faktisk noen tyske turister som prøvde……men du verden så mye hyl og skrik det ble!

«Bestemor» (et gammelt fyrtårn som kalles dette) har fått en «ansiktsløftning» på sine eldre dager og er blitt en koselig og flott plass å sitte å hvile,  slappe  av og nyte utsikten fra……Minien og jeg hadde «koselunsj» der i dag….kom i koselig snakk med masse  folk på tur, unge, gamle, tyske og engelske……og med slik utsikt måtte jeg bare ta bilde!

Når man får så fine dager, er det nesten som man glemmer de fæle uværsdagene (i dobbel forstand)! Håper vi får mange flere av disse dagene i høst!

Ønsker dere ei skikkelig godværshelg, alle sammen!

Kjersti

9 responses to “Kosetid med Minien

 1. Det så deilig ut – nesten så man kan kjenne sola varme!
  Det er flott vær her ved Oslo også, men ikke like flott havsutsikt – siden jeg bor midt i skauen er det bare trær så langt øyet kan se (og det blir ikke så langt, når det står trær i veien… :-S
  Ha en flott helg! Måtte været vare!

 2. får meg til å tenke på ordtaket som går som følger
  «nyt hver tid av dagen min venn, tid som er gått kommer aldri igjen»
  -godt å se og høre at du gjør det beste utav det meste, og husk, det er ikke nødvendigvis det man kan ta og føle på som gjør man lykkelig og glad, men det som kjennes i hjertet, og slike minner og gleder du ga snuppa i dag, DE kjennes i hjertet….
  kos deg med herlighetene dine i helga…. :o)
  *klem*

 3. Du trenger da ikke bedre fotoutstyr du!
  Du viser jo fantastiske bilder her!

  Er det i Mandal du bor?! Sjøsanden er flott, der var vi sommeren for 2 år siden.

  Ha en fin fredag, og forhåpentligvis bedre dager fremover!

  klem!

 4. Så koselige bilder! Jeg bor nemlig i Mandal jeg også, så jeg er ofte på tur akkurat her jeg også. Ser du en lys dame med en bitte liten svart hund, så kan det være meg =) Mandal er bare en naturPERLE, over alt! Er egentlig fra oslo, så jeg har liksom fått smaken på naturen etter at vi flyttet hit til M.
  Nyter det hver dag. Ha en strålende dag videre!!

 5. Nydelige bilder! Kjenner at jeg savner virkelig sånne høstdager her nede i heten.

  • Hvis det er noen trøst, så kom regnet med brask og bram tilbake igjen i dag…….det bøtter ned….så det var ekstra godt å få dokumentert den ene soldagen vi hadde innimellom regnskurene!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s